MENU
Categorii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Husa Folie Protectie RO (WWW.HUSAFOLIEPROTECTIE.RO) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email husafolieprotectie@yahoo.com.
 

PE SCURT! CUM PLASEZ COMANDA PE SITEUL HUSAFOLIEPROTECTIE.RO :

.. SIMPLU SI RAPID! ADAUGATI PRODUSUL IN COS, COMPLETATI DATELE DE LIVRARE SI FINALIZATI COMANDA PRIN APASAREA BUTONULUI Comanda!

ASTEPTATI SA FITI CONTACTAT DE UN AGENT DE VANZARI PENTRU CONFIRMAREA COMENZII

COMANDA O PRIMITI IN APROXIMATIV 1-2ZILE LUCRATOARE SI PLATITI CURIERULUI SUMA PENTRU PRODUSE SI TRANSPORT

VA RUGAM SA VERIFICATI FIE IN PREZENTA CURIERULUI FIE IN MAXIM 2ORE COLETUL PENTRU A VERIFICA INTEGRITATEA PRODUSELOR. NU PRIMIM RECLAMATII DUPA MAI MULT DE 2ORE CU PRIVIRE LA PRODUSE SPARTE

 

CAMPANIA PRAG LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI MAI MARI DE 69LEI

1. Se incadreaza toate produsele comandate pe site la pret intreg sau pret de reducere

2. Nu se incadreaza la aceasta campanie, produsele comandate care vin cu bonusuri.

Exemplu: husa tip carte cu folie bonus, sau folie sticla securizata 1+1Gratis sau 2+1Gratis, etc

3. Modificarea costului de transport se va face dupa validarea manuala a comenzi


Promotia FOLIE STICLA 1+1 Gratis 

Daca achizitionati un produs ce are mentiunea SET 2X Folie sticla securizata, primiti 2folii din sticla de acelasi model la pretul afisat

 

Promotia FOLIE STICLA 2+1 Gratis 

Daca achizitionati unul sau mai multe produse cu mentiunea 2+1Gratis primiti 1folie gratuit indiferent daca primele 2bucati comandate sunt pentru modele diferite sau acelasi model. Folia primita gratuit este folia cu cel mai mic pret din cosul de cumparaturi

 
 
ACEST WEBSITE ESTE DETINUT DE:

S.C. Wey Tech Computers S.R.L.

C.U.I.: 32219239
J.:   j40/11159/2013
Banca: iNG BANK
Cont: RO68INGB0000999903879687
Adresa sediu social

Str. Sergent David Ilie, nr 2, parter, camera1 , sector 4, Bucuresti

comenzile se expediaza doar prin posta sau curier

(de la aceasta adresa nu se ridica comenzile!)

 
Telefon & Program

Pentru moment nu mai primim comenzi. Ne cerem scuze pentru incovenientul creeat la numarul de telefon:

0721.405.455
Livrare
TRANSPORT Urgent curier 19lei (comenzile primite in zilele lucratoare l-v, oricand pana in orele 15, se preiau in aceeasi zi, urmand ca soferul sa ajunga la dvs in termen de 1-2zile lucratoare) Costul este valabil in orase si doar anumite sate/comune TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE MINIM 69LEI/PESTE 69LEI *NU MAI... citeste tot
Conditii de returnare
Daca nu sunteti multumit de produs il puteti returna si va primiti banii garantat in maxim 14zile. Returnare produse. Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator poate returna orice produs achizitionat online, in termen de maxim 14zile de la data primirii lor de catre consumator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Consumatorul... citeste tot