MENU

Categorii


  NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE  

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor S.C. Wey Tech Computers S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: confirmarea telefonica a comenzii primite pe siteul online, intocmirea facturii fiscale si/sau a chitantei, avizelor, proformelor, precum si a intocmirii notelor de transport (AWB) si livrarea comenzii prin firmele de curierat ori postale.

Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru procesarea si livrarea produselor comandate pe siteul online.

Refuzul dvs. determina anularea comenzii primite pe siteul online.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: firmelor de curierat sau postale

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de  S.C. Wey Tech Computers S.R.L. ?           

            DA ...                                                            NU ... 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email TEHNIC@WEYTECH.RO, in atentia domnului Constantin Mihai, ori prin posta la adresa de corespondenta: S.C. Wey Tech Computers S.R.L.: op7, cp54, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in afara tarii.  

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.  

 
Telefon & Program


Program comenzi telefonice L-V 10-19 la numarul de telefon:

0721.405.455

Livrare

PT LIVRARE IN BUCURESTI RECOMANDAM:
  • Urgent curier 15ron
  • Nemo Express 16,80ron
PT LIVRARE IN ALTE ORASE:
  • Nemo Express 16,80ron IN ORICE ORAS, COMUNA SAU SAT DIN TARA! Tarif UNIC!
  • Urgent curier 15lei doar in orasele/localitatile cu sediu de curierat
TRANSPORT Nemo Express 16.80ron (comenzile primite in zilele lucratoare l-v, oricand pana in orele 16, se preiau... citeste tot

Conditii de returnare

Returnare produse. Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator poate returna orice produs achizitionat online, in termen de maxim 14zile de la data primirii lor de catre consumator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare. Produsele trebuie sa fie returnate in... citeste tot
Cod google analytics