MENU
Categorii

Daca nu sunteti multumit de produs il puteti returna si va primiti banii garantat in maxim 14zile.

 

Returnare produse.

Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator poate returna orice produs achizitionat online, in termen de maxim 14zile de la data primirii lor de catre consumator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original (pentru a putea asigura revanzarea produsului) si insotite de toate documentele si accesoriile expediate (factura, certificat de garantie, manual de utilizare). Ambalajul nu trebuie sa fi fost desfacut si nici deteriorat ulterior primirii sale. In caz contrar returnarea produselor nu se mai poate efectua. 

Taxele de returnare a produsului cad in sarcina clientului.

lenovodualsim.ro va restitui contravaloarea produselor in termen de maxim 30 de zile din momentul returnarii  produsului.  

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand, care poate merge pana la 50% din valoare sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Returnarea produselor in 14zile este valabila numai pentru clientii persoane fizice, NU si pentru persoane juridice, si numai daca produsul a fost achizitionat prin curierat,conform ordonantei mai sus amintite.

Daca produsul se ridica PERSONAL, perioada in care se poate returna produsul este de 48 ore de la data achizitionarii!

 

ATENTIE! Eventualele reclamatii legate de produse se iau in considerare in maxim cateva ore de la primirea coletului! De aceea va rugam sa verificati continutul si integritatea produselor in prezenta curierului, sau daca nu este posibil in maxim cateva ore. 

Eventualele reclamatii primite dupa 1-3zile nu mai sunt luate in considerare!

 
Telefon & Program

Pentru moment nu mai primim comenzi. Ne cerem scuze pentru incovenientul creeat la numarul de telefon:

0721.405.455
Livrare
TRANSPORT Urgent curier 19lei (comenzile primite in zilele lucratoare l-v, oricand pana in orele 15, se preiau in aceeasi zi, urmand ca soferul sa ajunga la dvs in termen de 1-2zile lucratoare) Costul este valabil in orase si doar anumite sate/comune TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE MINIM 69LEI/PESTE 69LEI *NU MAI... citeste tot
Conditii de returnare
Daca nu sunteti multumit de produs il puteti returna si va primiti banii garantat in maxim 14zile. Returnare produse. Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator poate returna orice produs achizitionat online, in termen de maxim 14zile de la data primirii lor de catre consumator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Consumatorul... citeste tot