MENU

Categorii


DETALII DESPRE TRANSPORTUL CU POSTA ROMANA:

 

 

*ADRESA DE LIVRARE TREBUIE SA COINCIDA CU CEA DIN CARTEA DE IDENTITATE, ALTFEL NU PUTETI PRIMII PACHETUL (conform regulilor firmei postale)

*DACA ADRESA DE LIVRARE ESTE DIFERITA FATA DE CEA DE DOMICILIU, ATUNCI AVEM NEVOIE DE NUMARUL OFICIUL POSTAL DE UNDE PUTETI RIDICA PACHETUL, ASTFEL VOM PUNE PACHETUL CU SERVICIUL POST-RESTANT SI NU VETI PRIMII AVIZ PENTRU PACHET, IN ACEST CAZ ESTE NECESAR SA VERIFICATI DVS PERSONAL.

*PACHETELE VOR FI AMBALATE CU PUNGI ALBE SAU NEGRE, SERVICIUL POSTAL NU PERMITE IMPACHETAREA CU BANDA ADEZIVA PERSONALIZATA, IAR IN INTERIOR PRODUSELE FRAGILE SUNT INFASURATE IN FOLIE CU BULE.

*PENTRU PRIMIREA COMENZII TREBUIE SA VA PREZENTATI LA OFICIUL POSTAL DE CARE APARTINETI.

 -DETALII DESPRE TRANSPORTUL CU FIRMELE DE CURIERAT:

*COMENZILE AJUNG IN APROXIMATIV 1ZI (sau 24-48ORE lucratoare) si costul este de 14~15ron VALABIL DOAR PENTRU ORASELE/JUDETELE CU SEDII DE CURIERAT RAPID.

*IN CAZUL COMENZILOR PRIMITE DIN SATE/COMUNE/ORASE FARA SEDIU DE FIRMA CURIERAT, SE PERCEPE O TAXA DE 1LEU/KM EXTERIOR, AGENTUL DE VANZARI VA VA CONFIRMA ACEST LUCRU SI RAMANE LA LATITUDINEA DVS DACA MODIFICATI CU POSTA ROMANA SAU ANULATI COMANDA.

*PENTRU PROCESAREA COMENZII NU AVEM NEVOIE DE CODUL POSTAL. NU SUNT PROBLEME DE LIVRARE.

*PENTRU PRIMIREA COMENZII VETI FI CONTACTAT DE UN CURIER CE AJUNGE LA DVS LA ADRESA DE LIVRARE

 
Telefon & Program


Program comenzi telefonice L-V 10-19 la numarul de telefon:

0721.405.455

Livrare

PT LIVRARE IN BUCURESTI RECOMANDAM:
  • Urgent curier 15ron
  • Nemo Express 16,80ron
PT LIVRARE IN ALTE ORASE:
  • Nemo Express 16,80ron IN ORICE ORAS, COMUNA SAU SAT DIN TARA! Tarif UNIC!
  • Urgent curier 15lei doar in orasele/localitatile cu sediu de curierat
TRANSPORT Nemo Express 16.80ron (comenzile primite in zilele lucratoare l-v, oricand pana in orele 16, se preiau... citeste tot

Conditii de returnare

Returnare produse. Conform legislatiei in vigoare, orice cumparator poate returna orice produs achizitionat online, in termen de maxim 14zile de la data primirii lor de catre consumator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare. Produsele trebuie sa fie returnate in... citeste tot
Cod google analytics